De voorbereiding: naar Limburg

 

Omdat we:

- Ad en Janneke nog een keer willen zien
- rekken in de bus willen vastmaken
- Mirto en Marijn een feestje geven vanwege hun trouwen
- nog steeds een aantal autospullen niet kunnen vinden..
- en Heuts ze misschien wel heeft
- nog een keer naar Cofeelovers willen

- en er ook gewoon een lekker weekendje uit willen..

..gaan we nog een keertje naar Limburg


Op het trouwfeest op Fort St. Pieter vallen we redelijk op als we de blusbus tussen de sjieke auto's neerzetten op de parkeerplaats. We stappen uit en voelen ons ook redelijk underdressed. Maar goed, we komen voor Mirto en Marijn en zetten ons er snel overheen. De dj draait heerlijke 70-ties muziek en we dansen de hele avond. 's Nachts slapen we op de parkeerplaats voor Fort St. Pieter. Niet op een camping maar 'wild' kamperen. Ondanks dat de omgeving vertrouwd is, is dat toch anders dan wanneer je tussen andere tentjes en caravans staat. We zijn er weer vroeg uit en een beetje brak genieten we van het uitzicht op de Limburgse heuvels.


Bovenop de Gulpenerberg ligt een hele grote 3-sterren camping. Honderd meter ervoor kun je kamperen bij de boer. Het is een mooi plekje, kleinschalig en vriendelijke mensen. En er zitten veel koeien.


Het is mooi weer en vanaf de camping kun je lekker wandelen door de omgeving. Het leventje met de bus bevalt goed. Je kunt gaan waar je wilt en we krijgen ook een beetje vakantiegevoel. Maar we beginnen te beseffen dat de vertrekdatum nu dichtbij begint te komen. En dat we afscheid moeten gaan nemen van een bekende omgeving en vrienden en familie. Straks zijn we met zn 2-en, weten we de weg niet en spreken we de taal niet meer.


Op maandag gaan we naar de vader van Pee. Hij heeft een aantal rekken gemaakt voor in de bus om tassen, handoeken enz. aan op te kunnen hangen. Volgende week gaat de bus nog naar de ROTEB in Rotterdam om de electriciteit in orde te laten maken. Dan zou de bus klaar moeten zijn voor vertrek.