Opdracht 19

 

Hoi Pee en Ilona,

Ik heb een opdracht voor jullie bij thuiskomst:
Geef jullie boek uit over de reis langs de zijderoute. Bundel de verhalen en foto's op zo'n manier waardoor je een prachtig beeld/tekst reisverhaal krijgt. Ik help wel met zoeken naar een uitgever! Ik heb al een mogelijke link. Volgens mij kan het een heel aantrekkelijk boek worden. Ik pleit voor een boek met harde kaft en de grote foto's voor sfeerbeelden, op hele pagina's en kleinere foto's ter illustratie van de verhalen. Verhouding: 60% beeld, 35% verhaal, 5% reistips en feiten. Leuke combi met de kookrecepten? Misschien kunnen jullie op deze manier je reis terug verdienen en nog een keer zoiets ondernemen. Dan wordt het een serie in de blusbus. Eerste uitgave: Zijderoute. Tweede uitgave: dwars door continent Afrika ofzo.....
Opdracht tijdens de reis: bewaar alle adressen, e-mails, telefoonnummers van de reistips die in jullie boek kunnen komen. De verhalen en foto's maken jullie al.
Keep up the good work!

Enne Pee, ik wil wel kijken of ik een mooi kunstkado/kunstproject in opdracht kan regelen in het kader van mijn eigen business (www.macaco.nl) en jouw bestaande werk. Dat komt wel als jullie weer terug zijn. Fantastische foto's!

Ga zo door!

succes en groetjes Marlijn