Opdracht 15

 

Hallo Pee en Ilona!

Nu eindelijk echt onderweg...om te beginnen door het land van Angela en Schroder! Geniet ervan! Nu jullie nog niet zo heel ver weg zijn willen we onze oorspronkelijke opdracht graag nog even aanvullen/passen, als dat nog mag...;)


De nieuwe opdracht luidt:
1) Maak twaalf foto's tijdens jullie reis waarin telkens de thema's/ elementen seizoen-mens-cultuur-land verweven zijn;
2) Maak van deze foto's bij terugkomst een jaarkalender;
3) Zorg ervoor dat de kalender wordt gesponserd en verkoop de kalender aan vrienden, bekenden, belangstellenden, etc;
4) Zorg dat de opbrengst van de kalender ten goede komt aan een goed doel dat jullie tijdens jullie reis uitkiezen!


Heel veel plezier op reis samen met jullie blusbus en maak er iets moois van!

Veel groeten, Iris en Björn

ps. Mocht je nog een lokale brandweerauto of kazerne zien.. zet jullie eigen bus ernaast en maak een mooie foto. Dit is geen opdracht zoals hierboven, slechts een vriendelijk verzoek... van de brandweerman! ;-)


Uitwerking:


Geen kalender, wel een goed doel: van de foto's van de babushka's uit Kyrgyzstan, samen met het verslag op website (zie Foto's en Dagboek 'Zorgen langs de Zijderoute: Babushka Adoption') hebben we een expositie gemaakt ter promotie van Babushka Adoption. De bedoeling is om de expositie op verschillende plekken op te hangen, zoals hier bijvoorbeeld bij Netwerkbureau Morée van Capellen in Rotterdam. Op deze wijze hopen we de problematiek van de babushka's onder de aandacht te brengen van een groter publiek.
en nog wat brandweerauto's..


Het bleek nog niet zo makkelijk een brandweerauto voor de lens te krijgen. De enige foto's die we konden maken zijn uit Turkije. En helaas was er geen gelegenhied om onze bus erbij te zetten. Eentje stond bij de garage voor reparatie, een auto was gloedjenieuw en de twee anderen waren afgeschreven :-(